Kuřecí čína s rýží dle Martiny

8. dubna 2009 v 13:27 | Martina |  Drůbeží maso
Potřebujeme
  • půl pytlíku rýže
  • kuřecí prso
  • 1 střední žampion
  • mražená zeleninová směs Asia
  • koření na čínu
  • 50 g cottage
  • 2 lžíce bílého vína
  • sůl
  • lžíce kečupu

Postup
Do litru vroucí osolené vody vložíme pytlík rýže a necháme vařit cca 20 min. Na teflonové pánvičce nasucho osmahneme na drobno nakrájené kuřecí prso, pak přisypeme necelou půlku pytle zeleniny, nakrájíme na drobno žampion, osolíme, přisypeme koření na čínu, 50 g cottage a dvě lžičky vína, podlejeme trochou vody. Necháme chvíli podusit. Podle chuti dosolíme a podáváme s kečupem. Dobrou chuť!!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama