Kuřecí kuskus

26. dubna 2009 v 9:10 | Alenka |  Drůbeží maso
Potřebujeme (1 porce)
  • půl šálku kuskusu
  • 1 kuřecí prso
  • zelenina dle libosti (ledový salát, rajče, feferony, paprika, kukuřice, hrášek, naložené zelí, okurka apod.)
  • kečup
  • eidamský sýr

Postup
Ve varné konvici si uvaříme vodu a zalejeme jí kuskus v šálku tak, aby voda byla cca 1 cm nad kuskusem a ten do sebe tak natáhl dostatek vody. Na pánvi si na lžičce oleje opečeme na kousky nakrájené kuřecí prso a posypeme oblíbeným kořením. Nakrájíme si zeleninu, kuskus vyklopíme na talíř, přidáme maso, zeleninu a nastrouhaný eidam a pokapeme kečupem dle chuti.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama