Losos v sezamu

28. dubna 2009 v 21:44 | Petra |  Ryby
Potřebujeme
  • filety z lososa (hlavně ne ty podkovy co jsem měla já, mají kosti a nejsou chutově tak dobré)
  • hladká mouka
  • vajíčko
  • bílý a černý pepř, sůl, příp. jiné oblíbené koření
  • sezamové semínko

Postup
Filety z lososa omyjeme, osušíme, obalíme v hladké mouce, vajíčku (do něho přimícháme pepř, sůl, koření) a sezamovém semínku. Můžeme ještě lehce popepřit dle chuti. Pečeme v troubě (na plechu vyloženém pečícím papírem) na 200° ca 20-25 minut. Podáváme s bramborem a ideálně čerstvou zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama