Pangasius s eidamem, na zelenině a bramborách

9. dubna 2009 v 11:20 | Kláruše |  Ryby
Potřebujeme
  • filety pangasia
  • zeleninovou mraženou směs
  • brambory
  • máslo, strouhaný eidam
  • koření, sůl
Postup
Uvaříme si brambory pokrájené na kolečka. Uvařené je naskládáme do nevymazaného pekáče, zasypeme mraženou zeleninovou směsí dle chuti, osolíme a okořeníme - opět dle chuti:) Na to položíme filetu pangasia (1 stačí většinou pro dva lidi, záleží na velikosti), dáme na ni máslo dle uvážení a opět okořeníme - já na ni dala směs na ryby a směs česneku & chilly. Pekáč dáme do trouby zhruba na 220°C, pečeme dokud není ryba upečená (což netrvá tak dlouho). Poté posypeme strouhaným eidamem (či jiným sýrem - dle chuti). Je to jednoduché a rychlé, málo nádobí a chutná to skvěle, navíc se to hodí i do hubnoucích jídelníčků:) Takže dobrou chuť!!!

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama