Zapékané těstoviny s uzeným krůtím masem a omáčkou Carbonara

28. dubna 2009 v 21:46 | Petra |  Drůbeží maso
Potřebujeme (4porce)
  • 250g kratších těstovin
  • malá plechovka kukuřice
  • velká plechovka žampionu
  • střední cibule
  • ca 400g uzeného krůtího masa
  • omáčka Carbonara od Knorru (myslím :-) )
  • 100g strouhaného sýra
  • 250g polot. mléka
  • sůl, pepř

Postup
Těstoviny uvaříme al dente. Na másle či oliv. oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené maso a chvíli opečeme. Těstoviny smícháme s opečenou cibulkou a masem, kukuřicí a žampiony. Posolíme a popepříme. Vsypeme do zapékací misky. V mléce si rozmícháme obsah sáčku a zalijeme tím směs. Posypeme sýrem. Dáme zapéct do trouby na 170° asi 25 min.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jitka Jitka | 2. května 2009 v 10:55 | Reagovat

áááá, to vypadá skvěle. S uzeným ale moc nekamarádím, dá se to nahradit jiným masem - ad libitum :)

2 Petra Petra | 4. května 2009 v 8:52 | Reagovat

jasný nahradit se to dá kuřecím dle chuti a nálady :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama