Houbanec

10. května 2009 v 14:39 | Kláruše |  Slané dobroty
Potřebujeme
  • 10 rohlíků
  • 2 hrsti sušených hub, voda
  • na kostičky pokrájené uzené maso
  • šálek krupice, mléko
  • 5 vejec, sádlo
  • 1 cibule, 5 stroužků česneku
  • sůl, pepř, majoránka

Postup
Sušené houby zalijeme studenou vodou a necháme 1/2 hod bobtnat. V téže vodě je 15-20 min povaříme. Rohlíky pokrájíme na kolečka, zalejeme mlékem tak aby lehce nasákly. Houby i s vodou poté nalejeme k rohlíkům. Přihodíme na kostky nakrájené uzené - množství dle vaší chuti. Přidáme vejce, jemně pokrájenou cibuli a propasírovaný česnek. Osolíme, opepříme, můžeme přidat majoránku. Je-li hmota řídká, přidáme krupici. Pečeme v sádlem vymaštěném pekáči cca 30-35 min. Podáváme teplé i studené!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 fotolaik fotolaik | Web | 10. května 2009 v 14:46 | Reagovat

Mňam, houby a rohlíky mám, jen to uzené mi chybí. Určitě recept vyzkouším.

2 MiSs*GaZEtTe* MiSs*GaZEtTe* | Web | 10. května 2009 v 14:49 | Reagovat

Konichiwaa...:D
Gokigen ikaga desuka?...:D
Ako ide blogovanie?....:D
Mas to tu kawai....:D
Ps: ak chces thaQ mozes pre mna hlasnuth tu
http://silwuska.blog.cz/0905/sonc-2-kolo
Za matsumoto akanori...:D
Ak bude treba vyrobiim aj dipliiQ papiiiQ..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama