Pangasius s hermelínem na zelených fazolkách

22. května 2009 v 13:07 | Kláruše |  Ryby
Na 2 porce potřebujeme
  • 2 filety pangasia
  • mražené zelené fazolové lusky (1 balení)
  • hermelín
  • 2 větší brambory
  • sůl, pepř, koření

Postup
Brambory omyjeme a nakrájíme na slabá kolečka. Poklademe jimi dno nevymazaného pekáče a zasypeme mraženými lusky. Vše osolíme, opepříme, dochutíme kořením dle chuti. Na to položíme nerozmražené filety pangasia a přikrytý pekáč dáme do trouby na 200°C, na cca 30 min. Poté sejmeme víko pekáče, troubu zvýšíme na 220°C. Mezitím si nakrájíme hermelín na plátky (množství dle chuti) a poklademe je na filety. Pečeme ještě cca 5 minut, aby se hermelín lehce roztekl. Dobrou chuť!:)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama