Špikovaný králík se zeleninou

24. května 2009 v 14:53 | Jiťule |  Hovězí maso
Vím že králík není hovězí maso, ale nikam jinam se nám ten recept nehodí, tak bude u hovězího:)
Potřebujeme
  • králík
  • anglická slanina vcelku
  • mrkev, petržel
  • kapka oleje
  • grilovací česnekové koření

Postup
Králíka prošpikujeme špalíčky slaniny a bohatě okořeníme, zbytek slaniny nakrájíme na plátky a naskládáme na maso. Pekáč vytřeme kapkou oleje, přidáme nastrouhanou mrkev a petržel, na kterou vložíme maso. Podlejeme trochou vody a pečeme hodinu při 250°C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Denišqua Denišqua | E-mail | 8. prosince 2010 v 17:22 | Reagovat

králíka můžeš hodit k drůbežímu :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama