Sušené maso

23. května 2009 v 17:24 | Katka |  Hovězí maso
Potřebujeme
  • hovězí maso
  • grilovací koření, sušený česnek, pepř, sůl

Postup
Ještě napůl zmrzlé hovězí maso krájíme na lupínky a klademe na pečící papír, celé to okořeníme, já osobně mám ráda koření "rožnění" a sušený česnek s grilovacím kořením. Troubu zapneme na co nejméně (sotva se rozsvítí kontolka, že trouba peče) na režim větráku. A sušíme tak dvě hodiny (hlavně hodně kontrolovat, aby nebylo pozdě:) )
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 prepper prepper | E-mail | Web | 20. března 2013 v 14:11 | Reagovat

Dobrý den,
mohl bych vás poprosit o převzetí článku na naše fórum? Velice se nám líbí. Pochopitelně bychom umístili odkaz na vaše stránky. Děkuji předem za kladnou odpověď

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama