Jogurtová bublanina

14. června 2009 v 10:49 | Jiťule |  Dezerty a moučníky
Potřebujeme
  • hrnek hladké mouky
  • 3/4 hrnku polohrubé mouky
  • hrnek moučkového cukru
  • půl prášku do pečiva
  • 1x vanilkový cukr
  • 2 žloutky
  • kelímek bílého jogurtu
  • půl hrnku mléka
  • 4 PL másla
  • ovoce, hrubá mouka na obalení ovoce

Postup
Mléko, změklý tuk, jogurt, žloutky a moučkový cukr vložíme do mixéru a mixujeme asi dvě minuty. Poté tuto směs zapracujeme do směsi hladké a polohrubé mouky, vanilkového cukru a prdopeče, vymícháme hladké těsto. Vylijeme na plech, rozložíme ovoce lehce obalené v hrubé mouce a pečeme asi 30min. při 180°C.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama