Kuřecí jáhloto se zeleninou sypané sýrem

12. června 2009 v 15:29 |  Drůbeží maso
Potřebujeme na 1 porci
  • 3/4 šálku jáhel
  • 1 prsní kuřecí řízek
  • Cibule
  • Olej
  • Sůl, pepř, koření
  • Zelenina podle libosti (čerstvá i mražená)
  • Sýr na posypání

Postup
Cibuli pokrájíme na kostičky a zpěníme na oleji na teflonové pánvi. Poté přidáme na kostičky nakrájené, osolené a okořeněné kuřecí maso a chvilku smažíme, aby se maso zatáhlo. Poté podlijeme a dusíme. V průběhu tepelné úpravy přidáme koření podle libosti a přidáme mraženou zeleninu, pokud nějakou máme. Během dušení uvaříme jáhly podle návodu na obalu. Ke konci smícháme jáhly s již podušeným masem (přibližně 20 minut) a se šťávou, která z dušení vznikla. Pokud nemáme mraženou zeleninu, pokrájíme zeleninu čerstvou a opět smícháme. Nakonec ještě posypeme strouhaným sýrem. Na závěr můžeme na 2 minuty vložit do mikrovlnné trouby, aby se sýr roztavil.
Dobrou chuť :o)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 24. června 2009 v 18:37 | Reagovat

je to vyborne,vsem moc chutnalo

2 Jaymie Jaymie | 24. června 2009 v 18:52 | Reagovat

To jsem ráda, že jsi to zkusila:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama