Kuřecí kousky na bazalce s kuskusem

18. června 2009 v 14:02 | Alča |  Drůbeží maso
Potřebujeme (1 porce)
  • 1 plátek kuřecího prsního řízku
  • 3/4 šálku kuskusu
  • sůl, pepř 7 barev, bazalka
  • olej
  • zelenina na přílohu

Postup
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, prosolíme a opepříme. Vložíme do tlakového hrnce a cca 1 hodinu dusíme ve vodě s bazalkou. Ke konci připravíme kuskus - do vroucí vody, kam jsme přidali lžíci oleje, nasypeme kuskus a 3 - 4 minuty mícháme, dokud se voda nevyvaří. Před koncem posolíme. Pak už jen zbývá dobroty poklást na talíř spolu se zeleninovou přílohou (nejlépe se hodí rajčata, cherry rajčata v kombinaci s jarní cibulkou) a podávat :o)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama