Losos s fazolovými lusky a těstovinami

12. června 2009 v 15:33 | Marťa |  Ryby
Potřebujeme
  • těstoviny (dle chuti a hladu - já měla celozrnné - jsou výborné - 2 hrsti )
  • filet lososa
  • fazolkový lusky
  • trochu mléka
  • kostička taveňáku
  • koření


Postup
Stáhneme z lososa kůži a nakrajíme na drobnější kostičky a okořeníme libovolným kořením. Já měla grilovací koření a koření na ryby (bez soli - proto jsem dala ještě to gril.). Dle "hladu" dáme vařit mražený fazolkový lusky, které dle chuti osolíme (já dávám podravku.) Já jsem jich mohla mít takovou větší hrst. A dále dáme vařit těstoviny. Po uvaření fazol.lusků jsem si je pokrájela na menší kousky (měla jsem ty dlouhé. Pokud máme ty krátké není co řešit). Na pánvičce na trochu oleji si osmažíme kousky lososa (stačí mu chvilka, ani ne 5 minutek). Přihodíme k tomu fazolkový lusky a zalijeme trošku mlékem (aby to nebylo nasucho a udělalo nám to prostě trochu omáčku (a mělo se to všechno v čem namočit). Přihodím na kostičky nakrájený tavený sýr a nechám roztavit. Hotovou směs smíchám s těstovinama.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama