Pangas pečený v alobalu

12. června 2009 v 15:28 | Ála |  Ryby
Potřebujeme na 1 porci
  • 1 fileta pangase
  • grilovací koření, sůl, pepř 7 barev
  • citronová šťáva
  • 3 brambory
  • zelenina

Postup
Na zmraženou filetu vymačkáme citronovou šťávu, posolíme, opepříme a opatříme grilovacím kořením. Poté necháme nějakou dobu odležet. Troubu nastavíme na 250°, zabalíme pangase do alobalu a pečeme přibližně 35 minut (aby ryba měla jemnou křupavou kůru). Mezitím připravíme a uvaříme brambory. Podáváme se zeleninovou přílohou nebo salátem (výborně se hodí cherry rajčata, paprika, jarní cibulka…). Dále můžete podávat s domácí tatarskou omáčkou :o).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama