Těstoviny s parmezánskou omáčkou a králičím masem

8. června 2009 v 15:17 | Martina |  Těstovinová jídla
Potřebujeme
  • těstoviny
  • parmezánká omáčka od Vitany
  • mléko
  • kus pečeného králíka(nebo jiné maso)
  • petržel
  • voda


Postup
V hrnci uvaříme těstoviny. Vezmeme kus králičího masa a nakrájíme ho na kousky. V hrnečku smícháme trochu mléka s vodou a parmezánskou omáčkou(podle návodu na obalu), vylijeme na pánev a přidáme králičí maso a petrželku. Všechno neustále mícháme, dokud obsah nezhoustne. Nakonec omáčkou polijeme těstoviny. Dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Malltynka Malltynka | 9. června 2009 v 21:57 | Reagovat

Vypadá to velmi dobře. Navíc tyhle věci jsou rychle na přípravu. Asi to taky zkusím :) Myslíte, že je to kaloričtější pro hubnutí ? A nebo je to v poho ?

2 koudel koudel | 18. prosince 2010 v 8:34 | Reagovat

Sry, ae tohle je uplnej blaf..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama