Zapečený pangasius na zelenině

1. června 2009 v 19:47 | Jiťule |  Ryby
Potřebujeme
  • filety z pangasia
  • mražená zeleninová směs
  • koření na ryby
  • eidam
  • máslo

Postup
Filety z pangasia a mraženou zeleninu necháme lehce rozmrazit. Rybu z obou stran okořeníme. Do zapékací mísy vložíme zeleninu, také lehce okořeníme, vložíme filety, na které nastrouháme eidam. Poklademe kousíčky másla a zapékáme asi hodinu na 250°C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Malltynka Malltynka | 6. června 2009 v 10:13 | Reagovat

Babička doma dělá, že dá dolů brambory, na to porek, mrkev nastrouhanou a pak nějakoiu takovouhle zeleninu asi, na to naloži pangase (okořeňěného) posype sýrem a celé zaleje smetanou. Na to jak nemám ráda jídlo od babičky tak tohle je jedno z nejluxusnějších :D

2 Malltynka Malltynka | 6. června 2009 v 10:14 | Reagovat

Jinak jsem tu od vás zkoušela druhý recept s Pangasem (zapejkaný brambory, faz.lusky)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama