Francouzské brambory

9. července 2009 v 19:13 | Jiťule |  Zeleninová jídla
Potřebujeme (4 porce)
  • 1kg brambor
  • voda, sůl
  • PL oleje, cibule
  • 200g kuřecí šunky vcelku
  • hrášek (čerstvý/mražený) nebo zeleninová mražená směs
  • 3vejce
  • 150g eidamu

Postup
Brambory uvařené ve slupce oloupeme, protlačíme na hranolky na hlubší plech. Vejce uvaříme natvrdo, taktéž protlačíme na plech. Na pánvi zpěníme na oleji cibulku nadobrno nakrájenou, osmahneme šunku nakrájenou na kostičky a hrášek/zel.směs. Přendáme na plech, osolíme, okmínujeme a důkladně vše promícháme. Na směs nastrouháme eidam a pečeme při 200-230°C asi 45minut. Dobrou chuť :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama