Jáhlová kaše

10. srpna 2009 v 20:29 | Darja |  Sladká jídla
Potřebujeme (2 porce)
  • 1 hrnek jáhel
  • 2 hrnky mléka
  • lžičku medu
  • sůl
  • oříšky, semínka, sušené ovoce

Postup
Jáhly spaříme horkou vodou, zalijeme mlékem, dáme špetku soli a a med a přivedeme k varu. Pak stlumíme plamen a za stálého míchání necháme jáhly "nabobtnat". Pak přidáme oříšky, semínka a sušené ovoce - podle toho co má kdo rád a taky co se zrovna najde doma. Dá se také dochutit lžičkou másla.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kláruška Kláruška | 10. srpna 2009 v 20:43 | Reagovat

je lepší než vločková? možná bych ji zkusila:)

2 Fanny7 Fanny7 | 12. srpna 2009 v 12:10 | Reagovat

Ještě jsem nejedla vůbec jáhly. Jak to chutná??

3 Burritos.cz Burritos.cz | 12. srpna 2009 v 14:16 | Reagovat

Jáhlová kaše chutná skvěle a nutričně je určitě lepší než vločková:-))

4 Kláruška Kláruška | 13. srpna 2009 v 21:22 | Reagovat

když já se v krámě pořád nějak nemůžu odhodlat ty jáhly zakoupit:D a stejný je to s kuskusem, kterej však miluju a jim ho vždy jen v čajovně:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama