Jáhlový nákyp s broskvemi

25. srpna 2009 v 7:52 | Petra |  Sladká jídla
Potřebujeme (3 porce)
  • 150g jáhel
  • 250g polotučného tvarohu
  • 1 velká konzerva broskví
  • máslo
  • cukr, skořice

Postup
Jáhly dáme vařit dle návodu. Mezitím si v misce rozmícháme tvaroh s nálevem z broskví tak, abychom docílili konzistence něco mezi zakysanou smetanou a jogurtem. Přidáme lžičku cukru a skořici. Pekáček (menší) vymažeme máslem a dáme jednu vrstvu uvařených jáhel. Na to dáme tvarohovou vrstvu a plátky broskví. Zakryjeme vrstvou jáhel. Poklademe plátky másla a pečeme ve vyhřáté troubě (200°C) cca 25-35 min dle trouby. Podle potřeby můžeme ještě lehce podlít nálevem z broskví.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eliza-beth Eliza-beth | Web | 25. srpna 2009 v 8:07 | Reagovat

Prosím tě, hlásla by si pro mne v SONB??? Odkaz najdeš na mém blogu. Díky  a sry za reklamu.

2 Burritos.cz Burritos.cz | 25. srpna 2009 v 14:47 | Reagovat

další super nápad, to bych si mohla dělat i do školy do nějaký krabičky a nechat si to ohřát:-)

3 Angelik Angelik | 25. srpna 2009 v 18:39 | Reagovat

jeee,to vypada uplne nadherne!!

4 Kláruška Kláruška | 26. srpna 2009 v 12:21 | Reagovat

to jo:ú asi to zkusim... ale ani po pul roce sem se nedokopala k tomu zakoupit v krame neco typu kuskus, bulgur, jahly... mela bych to konecne napravit, ale vzdycky si to tam rozmyslim:D nevim proc...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama