Letní fresh salát

18. srpna 2009 v 16:33 | Kláruše |  Saláty

Potřebujeme (1 porce)
  • ledový salát - vyjmeme křupavé srdíčko a to použijeme
  • jedna menší polní okurka
  • 2 rajčata
  • půlka cibule
  • sůl, pepř

Postup
Všechnu zeleninu důkladně opláchneme. Ledový salát vyždímáme a natrháme na kousky. Okurku oloupeme, nakrájíme na kostky. Rajčata pokrájíme také na kostky a cibuli nadrobno. Osolíme a v igelitovém sáčku dáme na alespoň 3 hodiny odpočinout do lednice - zelenina krásně zkřehne a pustí šťávu. Před podáváním dochutíme pepřem, popřípadě jiným oblíbeným kořením.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama