Malinová ovesná kaše

7. srpna 2009 v 16:06 | Kláruše |  Sladká jídla
Potřebujeme
  • 1/2 hrnku vloček
  • 1 hrnek mléka
  • lžičku medu
  • hrst mražených malin

Postup
Přes noc si dáme do lednice vločky namočenév mléce. Druhý den je přivedeme k varu a vaříme do doby, než zhoustne do kaše. Kaši sundáme z plamene a vmícháme do ní hrst mražených malin. Podáváme teplé s lžící medu a lístkem máty na ozdobu. Lepší je to pak před samotným jedením promíchat, aby se kaše celá prosladila. Kombinace teplé kaše a zmrzlých malin je opravdu luxusní:) Dobrou chuť!:)
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 fanny7 fanny7 | 7. srpna 2009 v 22:56 | Reagovat

Takhle si ji dělám ale s mraženýma borůvkama, bez chybičky to je :) fakt výborný :)

2 Kláruška Kláruška | 9. srpna 2009 v 20:45 | Reagovat

vynikající musí být taky se zmrzlejma ostružinama:)

3 Simka Simka | 10. ledna 2010 v 19:26 | Reagovat

ostružiny jsou dost kyselé (i když jsem je trhala maximálně zralé)..takže mi to s nima moc nejede..ale maliny a borůvky..MŇAM!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama