Mořská treska zapečená se sýrem a kečupem

24. srpna 2009 v 10:48 | Kláruše |  Ryby
Potřebujeme (1 porce)
  • 200g mraženého filé z mořské tresky (tj 2 ty kostky)
  • 2 PL kečupu (já měla domácí, postačí koupený)
  • sůl, směs koření na ryby
  • 2 plátky eidamu
  • 1 střední rajče

Postup
Filé z tresky narychlo opečeme na teflonové pánvi z obou stran, aby se maso zatáhlo. Poté jej osolíme a dáme na něj směs koření na ryby - opět oboustranně. Dáme do pekáče s poklicí a pečeme na 220°C 15 minut. Potom poklici sejmeme a na každý filet dáme lžíci kečupu a přikrejeme jej plátkem eidamu. Na každý filet položíme půlku rajčete. Pečeme dalších 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Burritos.cz Burritos.cz | 24. srpna 2009 v 18:37 | Reagovat

Ahojky, vypadá to krásně, jak prosímtě děláš kaši? Normálně mléko a máslo? Nebo znáš zdravější verzi?

2 Kláruška Kláruška | 24. srpna 2009 v 19:08 | Reagovat

máslo nedávám, jen mlíko. a pak si jí malinko poleju tim výpekem z masa.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama