Pangasius s jogurtem a jablky

10. srpna 2009 v 15:35 | Lucka |  Ryby
Potřebujeme
  • pangasius
  • citronová šťáva
  • sůl, směs koření na ryby
  • jablka, celer
  • poctivý bílý jogurt (ne light nebo odtučněný!)
  • zhruba hrnek kečupu

Postup
Pangase omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, lehce osolíme a okořeníme směsí na ryby. Dáme ho do pekáčku a nastouháme na hrubo jablka (množství záleží pouze na vás) a celer (podle toho jak moc ho máte a nebo nemáte rádi. Každopádně by se to s ním nemělo přehánět, je hodně výrazný). Směs rozprostřeme na plátky pangase. Dále smícháme bílý jogurt (ne odtučněný - to je jen voda) s kečupem (zhruba jeden velký hrnek), přilijeme do pekáčku a dáme péct:) Jako příloha jsou nejlepší brambory. Všem to doporučuju, já osobně pangase moc nemusím, ale toto je vynikající.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Fanny7 Fanny7 | 12. srpna 2009 v 12:08 | Reagovat

Tohle vypadá úplně luxusně - to musím zkusit :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama