Komentáře

1 YuKi YuKi | Web | 29. srpna 2009 v 12:44 | Reagovat

Ahoj koukni prosím na můj blog.a napiš komentář jestli se ti líbí víc ashley nebo miley :-)

2 Kathrin Kathrin | Web | 29. srpna 2009 v 12:45 | Reagovat

hned bych si dala :D jinak supík blog

3 Kačulda469/ Sekunďačka Kačulda469/ Sekunďačka | Web | 29. srpna 2009 v 12:53 | Reagovat

Ahoooj hlásni pro mně plsky tu:
http://misfire.blog.cz/0908/vgs-2-kolo

Moooc potřubuju hlásky... děkujíííQ!!! Jestli by jsi taky někam chtěla hlásnout tak napiš na blog a já moooc ráda oplatím...

4 Ann Ann | 30. srpna 2009 v 14:15 | Reagovat

To se fakt "udělá" v troubě jo? =O to by mě nenapadlo.. :) Chtěla bych to zkusit, ale matka by mě zabila, kdyby to byl nějakej humac.. :D nebo se to neudělalo

5 gabriela gabriela | 30. srpna 2009 v 14:57 | Reagovat

Udělá se to v troubě. Nechutná to úplně stejně jako na tuku, ale třeba jako ty pizzy, které prodávají v pekárnách.

6 Evelínka Evelínka | 30. srpna 2009 v 18:53 | Reagovat

Tak to je absolutně nejlepší recept z této kategorie. A určitě to musí být lepší než ty v přepáleným oleji plavající langoše ze stánků :-) Akorát se toho trošku bojím, že to zkazím, ale zkusím to :-) Hned!

7 gabriela gabriela | 30. srpna 2009 v 19:46 | Reagovat

[6]: Není co zkazit. Těsto má vypadat jako na obrázku, nelepit, ale musí být poddajné a měkké. Kdyby lepilo už vykynuté, prostě si hodně pomouči prkýnko.

8 Evelínka Evelínka | 31. srpna 2009 v 11:57 | Reagovat

[7]: dobře, dám si záležet :-)

9 Kláruška Kláruška | 1. září 2009 v 12:55 | Reagovat

líbí se mi: Patvary a ďourky jsou projevem originality, nikoliv nepovedení. :):):)

10 Erika Erika | 2. září 2009 v 19:43 | Reagovat

[9]: jo to je dobrý :-D

11 Audi Audi | 17. května 2014 v 17:08 | Reagovat

Zajímalo by mě přibližně kolik langošů se z tohoto množství mouky udělá? Děkuji

12 Olda Olda | Web | 6. dubna 2016 v 14:34 | Reagovat

Vzpoměl jsem si na langoše, které jsem si pravidelně dával na brněnském výstaviště na strojírnském veletrhu. Bylo opravdu vynikkající. Zkusím si také langoše sám udělat.

13 Gabka Gabka | Web | 17. ledna 2018 v 9:43 | Reagovat

Tak teda s pórkem jsem langoše nikdy nezkusila a vůbec mě to ani nenapadlo, že by to k sobě pasovalo, to se musí zkusit!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.