"Ražničí" z trouby

17. srpna 2009 v 14:49 | Petra |  Vepřové a mleté
Potřebujeme (4 porce)
  • 350g libového vepřového masa (nebo kuřecí prsa)
  • 200g libové anglické slaniny
  • 1ks klobásy nebo 2 párky
  • 1 zelená paprika
  • 1 červená paprika
  • 250g žampionu
  • 2 střední cibule (na fotkách jsem ji zapomněla dát )
  • koření Gyros

Postup
Maso, slaninu a papriky nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka, žampiony na čtvrtky a cibule na větší kusy. Všech okořeníme kořením Gyros a rovnoměrně rozložíme na plech v jedné vrstvě. Podlijeme šálkem vody a pečeme na 200°C cca 30 min (dle trouby). Podáváme s různě upravenými bramborami, ale určitě i jiný typ přílohy by nebyl špatný.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Seloki Seloki | Web | 17. srpna 2009 v 14:52 | Reagovat

Ahoj, chceš aby se na našem blogu vyskytla reportáž o tvém blogu? Jestli ano, neváhej a přečti jsi 1.článek na našem blogu.

2 Lady Petra Lady Petra | E-mail | Web | 17. srpna 2009 v 14:59 | Reagovat

hmm mnam :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama