Sójová čína

3. srpna 2009 v 17:09 | Alenka |  Bezmasá jídla
Potřebujeme
  • 1/2 balení pekingských sojových nudliček
  • solamyl
  • kečup
  • masox
  • zeleninu
  • sojovou omáčku
  • olej na smažení

Postup
Do menšího hrnce vlejeme cca půl litru vody, přidáme kostku silného masoxu, vsypeme sojové nudličky a cca 15 minut vaříme odkryté. Potom nudličky slijeme a vymačkáme. Na pánvi si rozehřejeme lžíci oleje, přidáme nudličky a zeleninu dle chuti (ledový salát, paprika, bambus, cibule, houby..), podlejeme trochou vody a necháme probublávat, až zelenina změkne. až se voda trochu odpaří, přidáme lžici kečupu, lžíci solamylu, pokapeme sojovou omáčkou a necháme cca 3 minuty smažit. Podáváme s rýží nebo těstovinou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama