Tuňákové rizoto s rajčaty

20. srpna 2009 v 11:21 | Kláruše |  Ryby

Potřebujeme (1 porce)
  • 1 tuňák v konzervě (ve vl. šťávě nebo rostlinném oleji)
  • 1/2 pytlíku rýže
  • 1/2 cibule
  • sojová omáčka
  • voda, sůl
  • kari, bazalka
  • 4 střední rajčata

Postup
Na pánev si dáme trochu vody do které přilijeme zhruba 2 lžíce sojové omáčky. Přivedeme k varu, přidáme nadrobno nasekanou cibuli a necháme chvíli zesklovatět. Poté přidáme rýži s kari (množství dle chuti, já dala hodně - mam jej ráda). Rýži důkladně ohřejeme a orestujeme a přidáme na kostky pokrájená čerstvá rajčata promíchaná s trochou soli a bazalky. Opět chvilinku orestujeme. Potom sundáme z plamene a přimícháme celou konzervu tuňáka. Jednoduché a moc dobré!:)
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 20. srpna 2009 v 12:51 | Reagovat

rizozo z tunaka delavam taky,sice jinak,ale je to dobre:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama