Vepřové kostky s patisonovým zelím

17. srpna 2009 v 14:43 | Jiťule |  Vepřové a mleté
Potřebujeme
  • vepřová libové maso bez kosti
  • směs koření na maso (jakoukoliv máte rádi)
  • cibule, olej
  • česnek, 2-3PL kečup, voda

Postup
Maso nakrájíme na kostičky cca 3x3cm, okořeníme. Na trošce oleje zesklovatíme cibulku nadrobno nakrájenou , na ni nandáme maso a zalejeme směsí z česneku a kečupu rozmíchaného v trošce vodě. Dáme péct do trouby na 250°C, podle potřeby podlíváme vodou. Pečeme asi hodinu.

Potřebujeme
  • patison
  • cibule, olej
  • mouka, voda
  • ocet, cukr, sůl, kmín
Postup
Na trošce oleje zesklovatíme cibulku nadrobno nakrájenou, na tento základ nastrouháme okrájený patison. Podusíme, nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme octem, cukrem, solí a kmínem. Dobrou chuť :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Kláruška Kláruška | 17. srpna 2009 v 15:33 | Reagovat

co je to prosim ten patison?

2 Jitka Jitka | 17. srpna 2009 v 16:41 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama