Čočková nádivka

1. září 2009 v 12:01 | Denisa |  Bezmasá jídla
Potřebujeme
  • čočka 300g za syrova (recept dal na 1 celý srnčí hřbet + malou zapékací misku)
  • 1 lžíce pokrájené pažitky
  • 1 lžíče pokrájené celerové natě nebo řapíkatého celeru nebo jiné bylinky
  • 2 lístky bazalky
  • 10 lžič protlaku nebo kečupu
  • 140g nalámaných vlašských ořechů
  • 100g nastrouhaného eidamu
  • 5 vajec
  • strouhanka
  • osmažená cibulka
  • sůl, pepř

Postup
Čočku uvaříme do měkka. Přimícháme všechny ostatní suroviny. Srnčí hřbet vyložíme alobalem nebo vymastíme a naplníme směsí. Pečeme asi 45 minut na 200°C. Já jsem strouhanku nedávala, ale tím pádem sekaná nedrží tak při sobě a trošku se rozpadá, takže bude lepší, pokud strouhanku přidáte. Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama