Pstruh s jablkovou a žampionovou nádivkou

12. října 2009 v 20:26 | Lucka |  Ryby
Potřebujeme
  • pstruh
  • sůl, citron, mléko
  • koření dle chuti
  • česnek, jablka, žampiony
  • příloha

Postup
Nejdříve si nachystáme pstruha, odřízneme hlavu a ploutev. Rozřízneme jej a opláchneme, osolíme zvenku i zevnitř. Pokapeme citronem a naložíme do mléka. Po cca 12ti hodinách jej vyndáme, opláchneme, znova osolíme a okořeníme dle chuti. Do vniřku dáme nastrouhaný česnek, plátky jablíček a žampionů a dáme grilovat. K tomu doporučuju brambory v páře a česnekovo-okurkový salát:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Burritka Burritka | 13. října 2009 v 14:29 | Reagovat

nádherné

2 Angelik Angelik | 13. října 2009 v 19:40 | Reagovat

priznam se,ze toto vymyslel i uvaril muj pritel:) ja bych asi pripravit pstruha nezvladla

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama