Pikantule

6. listopadu 2009 v 13:08 | Lucka |  Drůbeží maso
Potřebujeme
  • kuřecí prsa
  • koření - paprika, bazalka, sojovka, pepř, sůl, chilli
  • brambory
  • 2 cottage
  • strouhaná niva
  • mražený špenát

Postup
Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na menší kousky, okořeníme (paprika, bazalka, sójovka, pepř) a dáme je do zapékací misky. Přidáme oloupané brambory pokrájené na měsíčky, vše podlijeme troškou vody a dáme zapékat. Když už jsou brambory měkké a maso propečené, přidáme do mísy 2 cottage smíchané s pepřem, solí, trochou chilli a nastrouhanou nivou a mražené špenátové listy dle chuti a vše ještě po cca 10 min zapékáme. (někdy tam dávám i trochu smetany extra light, ale tu jsem teď neměla)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Simka Simka | 14. července 2010 v 9:29 | Reagovat

Tak to zní hodně luxusně - co nejdřív vyzkouším!!!

2 lulin lulin | 25. listopadu 2012 v 1:18 | Reagovat

máš to na hovno...posral sem sa z nich

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama