Cibulovo-česnekové fazole

3. ledna 2010 v 15:56 | Kláruše |  Bezmasá jídla
Potřebujeme
  • 1 balení předvařených bílých fazolí (já měla od Vitany)
  • 1 masox
  • sůl, vegeta
  • lžíce sádla
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku

Postup
Fazole uvaříme dle návodu - do vroucí vody ale přidáme navíc sůl, masox a vegetu. V menším hrnci rozpustíme lžíci sádla a necháme v něm orestovat dozlatova cibuli, kterou jsme si nakrájeli na kolečka a ty jsme potom ještě přepůlili. Uvařené fazole slijeme, smícháme s dozlatova orestovanou cibulkou (včetně sádla) a propasírujeme k nim ještě česnek. Podáváme třeba s uzeným masem a kyselou okurkou:)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 papame papame | 3. ledna 2010 v 18:35 | Reagovat

p.s. a i když to tak nevypadá, je to moc dobrý! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama