Pečený losos s limetkami a celerem

16. února 2010 v 16:40 | Kláruše |  Ryby

Potřebujeme
  • podkovy z lososa
  • jedna limetka
  • řapíkatý celer
  • směs koření na ryby
  • sůl, pepř
  • máslo

Postup
Podkovy z lososa omyjeme, osolíme, opepříme a okořeníme. Dáme je do lehce vymazaného pekáče, na kažou dáme plátek limetky a nadrobno nakrájené listy řapíkatého celeru. Na každou potkovu dáme ještě menší plátek másla. Pečeme na 220°C cca 40 minut. Podáváme s řapíkatým celerem pokrájeným na menší špalíčky a pokapaným limetkovou šťávou a brambory.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama