Rizoto s houbovou omáčkou

8. února 2010 v 15:11 | Lucka |  Bezmasá jídla
Potřebujeme
  • žampiony
  • kukuřice
  • hrášek
  • tofu nebo šmakoun
  • rýže
  • koření
  • mléko
  • 2 tavené sýry

Postup
Na troše oleje opečeme plátky očištěných žampionů a poté je na vodě dusíme spolu s kukuřicí a trochou hrášku a s tofu (nebo i šmakoun je dobrý). Uvaříme si kari rýži, kterou potom do směsi přimícháme a okořeníme dle chuti. Mezitím si ve zvláštním kastrolku rozpustíme ve 100ml mléka 2 tavené sýry veselá kráva štíhlá (to je na 1 porci rizota!). Sýr se musí předtím trochu rozmačkat, aby tam nebyly hrudky.. Omáčkou pak přelejeme rizoto. Je to moooc dobré.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama