Dušené vepřové kostky na zelenině

15. března 2010 v 18:30 | Jiťule |  Vepřové a mleté

Potřebujeme
  • vepřová kýta
  • gril. koření/směs koření na maso
  • hořčice
  • olej
  • voda
  • mraž. zeleninová směs
  • hladká mouka

Postup
Maso nakrájíme na kostky, lehce naklepeme, okořeníme a potřeme ze všech stran hořčicí. Na rozpáleném oleji rychle orestujeme, zalejeme vodou a dusíme. Ke skoro měkkému masu přisypeme zeleninu, necháme chvilinku společně podusit a nakonec zaprášíme moukou a rozmícháme/zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Povaříme, popř. dochutíme vegetou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama