Hořčičné filé zapečené s cibulí

3. května 2010 v 10:16 | Kláruše |  Ryby
Potřebujeme (1 porce)
  • 1 rybí filé
  • sůl, pepř, koření dle chuti
  • půlka cibule
  • lžíce hořčice
  • příloha - 250g syrových brambor

Postup
Filé necháme rozmrazit, poté jej osušíme, osolíme, opepříme a okořeníme. Z alobalu si vytvoříme mističku, vložíme do něj filé a na něj kolečka cibule. Vše přelijeme lžící hořčice. Alobalovou misku zavřeme a pečeme na 200°C půl hodinky. Cibule v hořčici krásně zjemní. Nejvíce se jako příloha hodí vařené či pečené brambory. Je to opravdu dobrota!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama