Pečené bramboráky

30. června 2010 v 22:13 | Jiťule |  Bezmasá jídla
Bramboráky

Potřebujeme
  • oloupané syrové brambory cca 750g
  • hladká mouka dle potřeby
  • 1 vejce
  • mléko dle potřeby
  • majoránka
  • pepř, sůl
  • česnek dle chuti
  • popř. olej

Postup
Nastrouhat brambory na hrubém struhadle, přidat vejce, mléko, hl. mouku, pepř, sůl, majoránku a utřený česnek. Musí vzniknout řídké těsto. Péct v tenší vrstvě na plechu vyloženém pečícím papírem (možno potřít olejem papír i placku zvrchu) na 230°C cca 20 - 30min.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama