Středomořská lahůdka

6. června 2010 v 22:16 | Lucka |  Drůbeží maso
stredomorske

Potřebujeme
  • kuřecí maso
  • koření, cibule
  • 2 červené papriky
  • hrášek
  • kukuřice
  • žampiony
  • červené víno
  • zelené olivy
  • solamyl

Postup
Na pánvi orestujeme trochu cibulky, poté přidáme kuřecí maso, které okořeníme dle chuti a dusíme spolu se 2mi červenými paprikami nakrájenými na tenké proužky. Po chvíli přidáme hrášek, kukuřici a žampiony a podlijeme trochu červeného vína (nemusí být). Asi 10 min před koncem dušení přidáme na kolečka nakrájené olivy, nejlépe zelené. Ještě úplně na konec se to musí zahustit trochou solamylu, bohatě stačí 5-6g, houstne to rychle. Podáváme s bramborama nebo rýž.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | 13. června 2010 v 22:28 | Reagovat

Tak jsem to dnes dělala na oběd a fakt moc dobrý. Přidala jsem česnek a kořenila jsem: sójovka, worchester, chilli omáčka, bílý pepř, zázvor a sůl. Od každýho trochu. Zajímavá chuť:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama