Zapečená treska s rajčaty a bazalkou

25. července 2010 v 13:22 | Jiťule |  Ryby
Zapečená treska s rajčaty a bazalkou

Potřebujeme

Postup
Filety z tresky omyjeme a dobře osušíme. Pokud máme mražené, necháme úplně rozmrazit (nejlépe volně), omyjeme, osušíme. Dáme je do skleněné zapékací mísy, poklademe nakrájenými rajčaty na silnější plátky, trošinku osolíme a posypeme bazalkou. Směs Vitana rozmícháme ve smetaně a zalejeme filety. Pečeme na 200 - 220°C 30-50min (podle vodnatosti filet, voda se musí vypařit). Podáváme s bramborami nebo rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 koudel koudel | 18. prosince 2010 v 8:45 | Reagovat

Hele nic proti, ae na té fotce to vypadá tak, jako by se tim někdo utřel :D:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama