Koprová omáčka

14. srpna 2010 v 22:18 | Jiťule |  Bezmasá jídla
Koprová omáčka

Potřebujeme
  • PL másla
  • 50g hladké mouky
  • 1/2l mléka
  • hrst nasekaného kopru
  • sůl, ocet, cukr

Postup
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, odstavíme a zalijeme mlékem, dobře promícháme a za stálého míchání asi 20 minut provaříme. Nakonec vmícháme kopr a dochutíme. Mouka a mléko jsou uvedena v přibližném množství. Podáváme s bramborami/knedlíkem a vejcem natvrdo/hovězí pečení.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 15. srpna 2010 v 13:18 | Reagovat

a hele,nenavidene jidlo detskych let:D ale tady to vypada hezky:)

2 Jitka Jitka | 15. srpna 2010 v 15:06 | Reagovat

Já ji miluju už od dětství, ale přítel by ji teda taky nepozřel :D

3 dree dree | Web | 18. srpna 2010 v 11:00 | Reagovat

koprovku miluju, ale zkoušela jsem jí jen jednou, budu jí muset zase uvařit :)
nejlepší s bramborem a vajíčkem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama