Robi maso v zeleninové omáčce s kuskusem

12. srpna 2010 v 19:17 | Angelik15 |  Bezmasá jídla
Robi maso v zeleninové omáčce s kuskusem

Potřebujeme (3 porce)
  • 1 balení Robi masa
  • 1 mrkev
  • 1 uvařená brokolice
  • na zahuštění solamyl 
  • 500 ml zeleninového vývar
  • 180 g kuskus
Na marinádu
  • 3 lžičky sojové omáčky
  • oregáno
  • 1 lžička kurkumy 

Postup
Robi nakrájíme na nudličky a naložíme do marinády. Aspoň půl hodiny, ideálně hodinu necháme odležet. Na oleji orestujeme cibuli. Přidáme robi maso, podlijeme vývarem a přidáme očištěnou a pokrájenou mrkev na kostičky. Dusíme do změknutí mrkve, nakonec přidáme na kousky nakrájenou brokolici. Vše podusíme dalších cca 10-15 minut, až je zelenina měkká.
Směs zahustíme solamylem rozmíchaným ve vodě a vše ještě povaříme 2 minuty za stálého míchání (stačilo mi 7 g solamylu). Podáváme s kuskusem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 12. srpna 2010 v 19:21 | Reagovat

nevim,co presne dela toto jidlo takovm gurmanskym zazitkem,ale vrele doporucuju,je to moc,moc dobre

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama