Špenát s polentovými noky

15. srpna 2010 v 14:40 | tmobilek |  Bezmasá jídla
Špenát s polentovými noky

Potřebujeme
  • špenátový protlak
  • česnek
  • cibule
  • bílky (mě zbyly, tak jsem to tam dala)
  • vejce
  • polenta
  • sůl, pepř, majoránka

Postup
Polentu uvaříme podle návodu na obalu s tím rozdílem, že do ní přimícháme majoránku. Rozetřeme na pekáček a necháme půl hodiny vychladnout. Hotové noky tvarujeme pomocí dvou lžiček z vychladlé hmoty.  Můžeme také podávat osmahlé na cibulce. Nadrobno nakrájený česnek a cibuli osmahneme na troše oleje a přidáme špenátový protlak. Až se rozmrazí, přidáme bílky a poté dochutíme podle chuti solí a pepřem. Podáváme s vajíček natvrdo.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelik Angelik | 15. srpna 2010 v 16:09 | Reagovat

tohle vypada uplne dokonale

2 Kandee Kandee | 25. srpna 2010 v 11:20 | Reagovat

Jen co seženu polentu, tak na to vlítnu :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama