Pikantní řízky z trouby

7. září 2010 v 23:03 | trnobilek |  Drůbeží maso

Potřebujeme
  • 4 kuřecí (krůtí) řízky
  • strouhanka (+ kukuřičné lupínky)
  • 400g bílého jogurtu
  • 2 vejce
  • 4 kl hořčice
  • 4 stroužky česnek
  • tymián, rozmarýn
  • sůl, pepř, trochu oleje
  • špejle


Postup
Minimálně hodinu předem si připravíme marinádu z jogurtu, hořčice, česneku, soli, pepře, tymiánu, rozmarýnu a vajec, do které vložíme naklepané řízky a dáme do ledničky.
Předehřejeme si troubu, na plech dáme pečící papír a na něj pár špejlí, aby se nám maso a jeho obal nepřilepili na pečící papír. Maso vyjmeme z marinády a obalíme ho ve strouhance. Poklademe ho na špejle a pečeme v troubě při 200°C cca 40 min (po každých 10 min obracíme).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Petra Petra | 8. září 2010 v 22:43 | Reagovat

taková dětská porce :-D

2 tmobilek tmobilek | 10. září 2010 v 17:24 | Reagovat

To je foceno z dálky ;-)

3 sany sany | 22. listopadu 2010 v 19:32 | Reagovat

to bych mela na svačinu :D a ani to by mi nestačilo.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama