Ryba s paprikovou krustou

8. září 2010 v 1:30 | Angelik15 |  Ryby

Potřebujeme
  • rybí filé(4ks) nebo pangas, popřípadě jakákoli jiná fileta
  • červená paprika
  • lžička oregána
  • olej
  • citron nebo plátek sýra
  • petrželová nať
  • lžička plnotučné hořčice

Postup
Papriku očistíme a spolu s petrželovou natí ji jemně nasekáme na malé kousky. Přidáme hořčici, oregáno, trochu oleje a pepř a vzniklou směsí potřeme porce rybího filé, které vložíme do zapékací trouby nebo pekáčku a pečeme při 200°C. Při podávání rybu ozdobíme plátkem citrónu nebo plátkem sýra,nejlepší přílohou jsou brambory a tradičně červená řepa
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 vendeta vendeta | 8. září 2010 v 20:49 | Reagovat

a co tam dělá ten tunak?:-D

2 Angelik Angelik | 9. září 2010 v 16:43 | Reagovat

toho file bylo malo a uz na me nezbylo:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama