Buchta Raffaello

25. října 2010 v 20:00 | Jitul |  Dezerty a moučníky

Buchta Raffaello



Potřebujeme

Těsto:
  • 2 hrnky pol.mouky
  • 1/2 hrnku cukr moučka
  • 1/2 hrnku oleje
  • hrnek mléka
  • 2vejce
  • prdopeč
Posypání:
  • hrnek kokosu
  • 1/2 hrnku cukr moučka
  • smetana na šlehání (31%)

Mouku, prášek do pečiva, cukr, olej, mléko a žloutky vyšleháme v hladké těsto, opatrně vmícháme sníh z bílků. Syrové těsto posypeme směsí kokosu a cukru. Pečeme ve vyhřáté troubě na 190°C asi 25min. (do zrůžovění kokosu). Na horkou buchtu rovnoměrně nalejeme smetanu a necháme vychladit. Je výborná jeden den zaležená :)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 fresa92 fresa92 | 25. října 2010 v 20:19 | Reagovat

Tuhle buchtu zbožňuji :-)

2 Badagaga Badagaga | 26. října 2010 v 18:58 | Reagovat

souhlasím:) je skvělá:)

3 Petra Petra | 26. října 2010 v 21:28 | Reagovat

jíto tu slehacku na tu buchtu das predpokladam nevyslehanou ze?:-)

4 Jitul Jitul | 26. října 2010 v 21:33 | Reagovat

Ano, taky se mi to nezdálo, ale je to mňamózní den uleželé :)

5 efie efie | 29. října 2010 v 18:54 | Reagovat

tak buchta sklidila velký úspěch, návštěva si vzala i recept :)..

6 Petra Petra | 31. října 2010 v 22:45 | Reagovat

sem pekla o víkendu...výborná:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama