Hovězí se zeleninovou omáčkou

11. listopadu 2010 v 22:29 | Dewora |  Hovězí maso
Hovězí se zeleninovou omáčkou
Ingredience
  • plátek hovězího
  • hrst mrkve
  • hrst baby carotky
  • pl kukuřice
  • hrst pórku
  • cibule
  • olivový olej
  • kmín
  • sůl

Postup

Cibuli nakrájíme a osmahneme na olivovém oleji. Na kostky nakrájené nebo vcelku přihodíme maso a rychle orestujeme. Zalijeme vodou, přihodíme mrkev, carotku, kukuřici a pórek a necháme vydusit. Podle potřeby přiléváme vodu. Okmínujeme, osolíme a podle chuti můžeme přidat sladkou papriku nebo jiné koření. Když je maso dostatečně měkké, vyndáme ho z hrnce a mixérem rozmixujeme celý obsah. Pokud v hrnci nebylo příliš vody, omáčka se krásně zahustí i bez jakékoli mouky nebo solamylu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Enii♥_Roxy*S Enii♥_Roxy*S | Web | 11. listopadu 2010 v 22:34 | Reagovat

A to jedl kdo??

2 Blivajs Blivajs | 29. ledna 2011 v 20:08 | Reagovat

No to vipadá , jak kdyby sa můj pes vyblul a posral na taléřek. Se vší upřímností fakt hnus.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama