Vepřové na pivní omáčce

13. listopadu 2010 v 19:15 | Jitul |  Vepřové a mleté
Vepřové s pivní omáčkou


Ingredience (rozpis na 4 porce)
  • 600g vepřová kýta
  • cibule
  • olej
  • hořčice
  • sůl, pepř mletý
  • 2-3dcl piva
  • 2dcl voda
  • 2PL hladká mouka

Postup

Vepřové maso nakrájíme na kostky, opepříme, osolíme, promícháme s hořčicí a necháme v ledničce chvíli odpočinout. Mezitím si zpěníme na oleji nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, orestujeme. Poté podlijeme pivem a dusíme. Podle potřeby podléváme vodou. Na konci dušení zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. 
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gajsihy Gajsihy | 13. listopadu 2010 v 21:30 | Reagovat

konecne recept na pivu, super :) mladej bude mit radost xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama