Carpaccio z červené řepy

18. prosince 2010 v 22:01 | tmobilek |  Zeleninová jídla
Carpaccio z červené řepy

Potřebujeme (pro 4 osoby)
  • 2 střední řepy

Dresink:
  • šťáva z 1 citronu
  • balzamikový ocet
  • cukr/med
  • sůl, pepř

Krém:
  • ½ tvarohu, 1 lžíce másla
  • stroužek česneku
  • hrst petržele
  • sůl, pepř

Ozdoba:
  • petržel
  • vlašské oříšky

Postup

Řepu uvaříme. Počítejte s tím, že to trvá cca 1 hodinu. Necháme vychladnout. Poté nakrájíme na co nejmenší plátky a poklademe na talíř. Připravíme si dresink ze šťávy, trochy cukru/medu, soli, pepře a octu a pokapeme jim nakrájenou řepu. Dále si připravíme tvarohový krém z tvarohu, másla, utřeného česneku, petržele. Osolíme, opepříme a přidáme k řepě. Dozdobíme petrželkou a oříšky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Luciana Luciana | 18. ledna 2011 v 16:12 | Reagovat

Mno to je teda velice složitý recept

2 Pavlína Veselá Pavlína Veselá | 24. března 2015 v 15:24 | Reagovat

Dobrý den, na Vašich stránkách jsem nikde nenalezla Váš kontakt. Obsah blogu se mi velice líbí a chtěla jsem Vás kontaktovat ohledně nabídky spolupráce s druhým českým největším internetovým knihkupectvím. Pokud to bude jen trochu možné, napište mi, prosím, na pavlina.vesela7@gmail.com. Do předmětu uveďte název Vašeho blogu. Těším se na spolupráci, Pavlína Veselá

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama