Hraběnčiny řezy

10. prosince 2010 v 2:31 | Gajsihy |  Dezerty a moučníky
Hraběnčiny řezy


Ingredience

  • 40 dkg hladké mouky
  • 4 žloutky, prdopeč
  • 15 dkg cukru moučka
  • 1 hera
  • ovoce se dává podle chuti
  • 4 bílky
  • 10 dkg cukru moučka


Postup

Těsto vypracujeme v ruce, Heru je lepší dát předtím změknout a pak jí nakrájet na kousky. 1/3 těsta oddělíme a dáme do mrazáku. Těsto dáme na vymazaný plech/pečící papír. Na něj poklademe ovoce. Dále si ušleháme sníh, do něj dáme cukr a zamícháme a dáme na ovoce. Nakonec nahoru nastrouháme nahrubo zbytek těsta. Pečeme při 170 stupních dozlatova.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 angelik angelik | 11. prosince 2010 v 8:24 | Reagovat

tento typ buchet miluju

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama