Kuřecí maso na citrusech a plněné brambory

20. prosince 2010 v 18:11 | Angelik15 |  Drůbeží maso
Potřebujeme
  • 4 plátky masa
  • 2 pomeranče a 1 citron
  • sůl, pepř, sójovka, sladká paprika
  • brambory
  • 2 tvarohy v alobalu
  • mléko
  • 4 stroužky česneku
  • cibule
  • oblíbená bylinka


Postup
Kuřecí (případě krůtí) maso opláchneme, okořeníme a zakápneme sójovkou. Pak jej vložíme na pánev a opékáme z obou stran. Citron opláchneme, pomeranč oloupeme a obojí nakrájíme na tenké plátky. Ty pak přidáme k téměř hotovému masu a dusíme společně ještě alespoň 15 minut.
Brambory si opláchneme a v osolené vodě uvaříme ve šlupce. Po uvaření každou překrojíme napůl a vydlabemedo nich důlek, který plníme tvarohem (zředíme si ho dle potřeby mlékem) se solí, pepřem, česnekem, cibulí a bylinkami. Každou bramboru zvlášť zabalíme do alobalu a zapečeme je v troubě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gajsihy Gajsihy | 20. prosince 2010 v 21:02 | Reagovat

to vypada fakt dobre :)

2 Kandee88 Kandee88 | 21. prosince 2010 v 10:32 | Reagovat

Zítra na to jdu :o). Tohle prostě musím zkusit :-)

3 angelik angelik | 21. prosince 2010 v 15:09 | Reagovat

akorat upozornuju na ten pomeranc.ja treba ho neloupu,protoze mam rada mirne nahorklou chut,vam to ale radeji doporucuju oloupat

4 kacenka.smile kacenka.smile | 8. června 2011 v 19:07 | Reagovat

Výborné :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama